Ruim assortiment zonnescherm Amsterdam

zonnescherm Amsterdam

Op zoek naar een zonnescherm Amsterdam? Dan ben je hier op het juiste adres. Zonneschermen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen voor binnen en buiten. Omdat geen twee huizen hetzelfde zijn en standaardmaten vaak niet passen, wordt er vaak hoogwaardige merkproducten aangeboden om deze aan te passen. Deze zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende materialen, designs en kleuren. Dit betekent dat iedereen iets moois kan maken naar zijn wensen en smaak.

zonnescherm Amsterdam

Zonnescherm alternatieven

Warme zomerdagen zijn heerlijk, maar het kan hierdoor het thuisblijven ook een stukje minder leuk maken. Zonnescherm Amsterdam creëert een lekker schaduwplekje in je tuin met de juiste zonwerende maatregelen. Naast het zonnescherm, heb je natuurlijk nog veel meer alternatieven. 

Hieronder staan ze voor je op een rijtje:

  • Screens: Verticale zonweringen aan de buitenzijde van het huis.
  • Rolluiken: Deze geven je in de winter ook een meerwaarde voor je huis.
  • Markiezen: Geven je woning een geheel eigen uitstraling.
  • Uitvalschermen: Twee vaste armen in plaats van knikarmen.

Serrezonwering

Naast zonwering voor grote en kleine ramen, zijn er ook zonwering voor serres en terrassen. In een kas, serre of glazen veranda kan de temperatuur op warme dagen snel oplopen. Wat een zonnescherm Amsterdam niet heeft, is dat je hier zelf de temperatuur en het licht regelt. Luifels beschermen je tegen schadelijke Uv-stralen en houden je serre of terras lekker koel. Het luifelframe is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en structuurlak. Als alternatief kunnen de zonweringen onder of boven de dakrand worden geplaatst.