Stretchtent verhuur ideaal voor buitenevenementen

Wordt er binnenkort een buitenevenement gehouden? Kijk dan even bij stretchtent verhuur voor de mogelijkheden. De perfecte tenten voor buiten die een zijn met de natuur. Het heeft een goede functie en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Wat is het?

Een stretchtent is ideaal voor een feest om droog te kunnen staan. Het wordt ook wel een bedoeïenententen genoemd. Deze soort tent bestaat uit een enkel doek dat op palen rust met een afgespannen zijkant. Het voordeel van stretchtent verhuur is dat de tenten een open uitzicht heeft. Dit maakt het ideaal voor barbecues, voorstellingen en feesten. Je kunt spullen eronder zetten die niet nat mogen worden, bijvoorbeeld geluidsapparatuur of eten, maar je kunt er ook zeker zelf onder gaan staan om verder te feesten. Het kan gebruikt worden in de hete zon om schaduw te zoeken, maar ook om droog te staan met regen. Als je een feest geeft, kijk dan ook even naar een Sarahpop huren. Dit maakt de aankleding voor een feest nog leuker. Er zijn ook nog veel andere mogelijkheden voor het huren van poppen. 

Hoe duur zijn de poppen?

Sarah pop huren zorgt voor veel mogelijkheden. Een feestboog Sarah, Sarah Tiroler of een feestende Sarah. De meeste hebben ook allemaal verschillende prijzen, omdat de ene wat groter is dan de ander. De voorbeelden die hierboven genoemd zijn kosten allemaal standaard 45 euro. Voor elke dag dat je de pop langer wilt huren betaal je 7,50 euro. Ook is er een Sarah pop op een scootmobiel. Deze kost 50 euro, maar de prijs voor de dagen extra is hetzelfde, namelijk ook 7,50 euro. Een Sarah pop huren hoeft dus niet heel duur te zijn voor jouw feest. Ben je nou geen 50 jaar geworden, maar 40 jaar en wil jij wel graag een pop, dat kan! De ronde bordjes met de leeftijd erop kunnen ook worden aangepast. Dit kan allemaal met de leeftijden van 20 tot 40, 45, 50, 60, 65 en 70 jaar. Twijfel dus niet en zet meteen zo’n pop op jouw feest neer.