Extra genot met een vibrator set!

Vroeger als klein kind vond je het heel vies en naarmate dat je ouder wordt verandert het heel erg. Het gaat dan om seks en over het algemeen doet iedereen het wel. Dat is dan ook niet zo gek, want het hoort bij de mens. Nu is seks door de jaren heen heel erg veranderd. Waarbij het vroeger heel simpel was, is het nu veranderd in iets voor genot. Wij al mensen zijn dan ook altijd op zoek naar hoe wij sneller tot het hoogtepunt kunnen komen. Bij het hoogtepunt, ook wel orgasme genoemd, komt de stof endorfine vrij. Samen met dopamine en oxytocine zorgt dat voor een heerlijk gevoel. Door middel van een vibrator set en een automatic masturbator kun jij dat orgasme nog sneller bereiken.

Spanning in de kamer!

Standaard seks bestaat tegenwoordig niet meer en dat is aan de ene kant jammer, maar ook goed. Je gaat namelijk nieuwe dingen ontdekken en je komt er dan achter dat er veel meer is dan alleen het standaard standje dat je altijd doet. Met een vibrator set kun je namelijk veel meer dan alleen even genieten. Ook met de automatic masturbator til jij jouw seksleven naar een ander niveau van genot.

Voor hem en haar!

Het fijne van seksspeeltjes is dat het niet alleen voor een man of vrouw is. Het is namelijk iets dat je samen kunt gebruiken om te genieten en daarom is het ook handig om het samen te gebruiken. Je krijgt daar dan ook zeker geen spijt van. Een vibrator set is natuurlijk bedoeld voor de vrouw, maar als man kun jij de controle hebben. Dat maakt het dan ook extra spannend. Hetzelfde geldt voor de automatic masturbator. Hierdoor kunnen jij en je partner intens genieten van elkaar en wie weet ontdekken jullie nog meer leuke dingen.